Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear ble etablert  i 2011 og ble raskt svært populære i alle grener av sporten. Deres kjerneverdi er dyktighet og innovasjon, og de har som må å levere høykvalitets produkter som både er elegante og har stor beskyttelse og komfort for hestene under trening og konkurranse. Beskyttelse, velvære og komfort for hestene kommer alltid først! 

Kentucky Horsewear selges i dag over hele verden og brukes av alle hester.  Fra hest på hobbybasis, til noen av verdens aller beste hester som konkurrerer i de mest prestisjefylte arenaene rundt om i verden. De har med andre ord skapt et merke som har blitt en referanse blant verdens ledende ryttere.

De søker kontinuerlig å forbedre sine eksisterende produkter, samt finne på nye basert på innspill fra ryttere som bruker Kentucky Horsewear daglig.

Dyrevennlig

Kentucky Horsewear utvikler produkter for å beskytte hester og hunder, og det kan de ikke gjøre ved å skade andre dyr. Dette er grunnen til at de utelukkende kun bruker materialer uten animalske ingredienser, som kunstskinn, kunstig saueskinn og kunstig kaninhud. 

Den eneste forskjellen er bedre kvalitet og holdbarhet!

 

preload spinner