Saracen og Dengie

Saracen Horse Feeds Ltd befinner i Kent, London. Dette er et familieforetak med 150 års erfaring i fòrproduksjon. I dag foregår produksjonen i moderne anlegg som sikrer et bredt sortiment av høy kvalitet. 

Saracen samarbeider med Kentucky Equine Research (KER) grunnlagt av Dr. Joe Pagan Ph.D. 1988. KER er et internasjonalt uavhengig verdensledende forskningsenter som spesialiser seg på hestens nærings- og treningsfysiologi. De har vært konsulent ved de seneste Olympiske leker og Verdensmesterskap. 

Samarbeidet med KER gir Saracen unik tilgang til nye vitenskapelige oppdagelser som gjør at de kan utvikle fòr basert på den nyeste forskningen. Istedenfor stivelse velger Saracen fibrer og oljer som primære energikilder. De fungerer betydelig bedre i hestens fordøyelsessystem og gir et bedre næringsopptak. Dette gir dessuten hesten en rolig og jevn tilførsel av energi. 

Fòret er laget av rene råvarer – uten å bruke unødvendige ingredienser som fyllmasse. Alt fòret gjennomgår strenge kvalitetskontroller og analyseres nøye for å utelukke eventuelle forbudte stoffer.

preload spinner