Red Horse

Red Horse Products ble grunnlagt i 2006 og spesialiserer seg på produkter som er effektive og som også støtter sunn vevsvekst og regenerering. Produktene inneholder ikke etsende ingredienser eller de store fyllstoffene som finnes i mange masseproduserte produkter. 

De første produktene ble utviklet uten tanker om salg eller å grunnlegge et selskap! En klient hadde 2 hester som opplevde forskjellige hud- og hovproblemer. Ingen av produktene på markedet hjalp, så klienten og Red Horses grunnlegger (pensjonert veterinær og birøkter) utviklet HoneyHeel og Hoof-Stuff for å prøve å hjelpe disse hestene. 

Resultatene var imponerende og jungeltelegrafen førte til mange forespørsler om produktene. Samtidig forsket de på, og utviklet flere produkter i samarbeid med veterinær, EP og hovslager. Ettersom det kom forespørsel på flere og flere krukket til uttesting på andre hester, ble avgjøreslen om å opp et nettsted tatt, og derfra ble selskapet levende!

NB: Første gang en bruker et produkt, er det lurt å først teste på et lite område for å sjekke at det ikke oppstår noen irritasjon. Dette gjelder alle produkter, uansett merke, da alle hester er individuelle med tanke på ev allergier/reaksjoner. 

 

preload spinner