Om oss

Om Hippoteket
Det hele startet tidlig i 2019 da vi ønsket å benytte kraftfôr fra St. Hippolyt til hesten vår. Nærmeste forhandler lå 6 mil borte, og 12 mil tur/retur ble litt vel langt. Etter å ha forhørt oss i nærområdet, oppdaget vi at det var flere som også ønsket bruke dette fôret, og etter ytterligere fintenking kontaktet vi Kenneth Stenbro hos St. Hippolyt, og spurte om dette var mulig. Det viste seg at de som tidligere forhandlet St. Hippolyt i Sveio, Viksemarka hestegård, hadde gitt seg som forhandler, og det var dermed både plass til og behov for en ny.

Så - med hjertet i halsen og sommerfugler i magen - startet vi på vår første ordre, mottok denne og startet å selge :-)

Det å være forhandler viste seg å være overraskende kjekt, mye takket være positive kunder som alltid er hyggelige og løsningsorienterte. .

I tilegg til dette, har vi sakte med sikkert utvidet varelageret og er alltid åpne for ønsker fra kundene i forhold til nye merker.

Ettersom vi ikke har fysisk butikk, så har vi varene på lager, og leverer etter avtale. Det er ikke alltid kunden har anledning å være tilstede når vi leverer, så det finnes mange smarte steder der vi plasserer fôrsekker, tilskudd og annet trygt under tak rundtom i garasjer og staller.

Sommeren 2020 begynte vi å fundere på å ta inn flere produkter, og etterhvert har vi fått inn litt forskjellig i sortimentet. Dette er i utgangspunktet kun tenkt som en liten hobbyvirksomhet.

OmOm