Flex Boots

Flex Boots er nøye designet med hestens velvære som høyeste prioritet. Flex Boots er de første barfotskoene for hester som fungerer på samme måte som barfotsko for mennesker, med tanke på merker som Feelmax og Vibram. 

Flex boots er designet og produsert i Finland, Nord-Europa, og filosofien i deres produksjon er å ha en etisk og miljøvennlig forretningspraksis.     

Flex Boots’ design er strømlinjeformet og ukomplisert; bootsa er stilige, men det som er viktigere er at de sitter på hestens hov som “håndi hanske”. På grunn av de nøye utvalgte, myke, men slitesterke materialene til bootsene, er de svært behagelige for hesten å ha på.

Flex Boots sies å være den best fungerende bootsen på markedet. De er enkle å ta av og på, og gir god beskyttelse for barfothester og ponnier rundt om i verden. Flex Boots fungerer så bra fordi de er designet av to barfottrimmere hvis ekspertise angående barfothester er uten sidestykke.

Flex Boots selges i dag over hele verden 

 

Når du kjøper Flex Boots, får du alt du trenger som ett komplett sett. Flexboots er designet som en boots som skal være enkel å bruke og fungere godt uten at du trenger å modifisere noe eller legge til ekstra deler til den. 

 

Samtidig er alle Flex Boot-deler utskiftbare, så hvis noe går i stykker, trenger du ikke kjøpe en ny boots, du bare erstatter den ødelagte delen. Dette er rimeligere for deg, og bedre for miljøet - en vinn vinn!

preload spinner