STIERNA

Stierna

Stierna Equestrian Sportswear er et svensk merke med en innovativ, teknisk kolleksjon designet og utviklet av dedikerte ryttere. Stierna kombinerer spesialkunnskap fra sports- og friluftsbransjen for å lage rideklær av høy kvalitet som lar utøveren prestere optimalt.

 Klesfirmaet Stierna Equestrian Sportswear har helt fra start hatt temaet bærekraft som et av parameterne i sin ambisjon om å utvikle tekniske rideklær med høy funksjonalitet for aktive ryttere. Uttrykket "Kjøp mindre, velg godt, få det til å vare", et sitat av motedronning Vivienne Westwood, har blitt et mantra for Stiernas produktutvikling. Stiernas bærekraftsarbeid er en viktig del av merkevaren, identiteten og produktutviklingen. Den er basert på tre helt konkrete pilarer: sosial bærekraft, miljømessig bærekraft og bærekraft når det gjelder kvalitet.

 Stierna har alt fra ridebukser, ridejakker, rideskjorter, både stilig og sårt tiltrengt tilbehør. Det som gjør oss dem spesielle er materialene de benytter på rideklærne. Her er noen av valgene de har gjort for å lage produkter som varer, er enkle å ta vare på og miljømessig bærekraftige. Deres Anti-Odeur-materiale i Bamboo Charcoal polyester er spesielt utviklet for transport av høy fuktighet og er antibakterielt, uten kjemiske tilsetningsstoffer. Det miniserer dårlig lukt og holder deg frisk, både under og etter ridning. 

EquTex ™ - Fluorkarbonfri beskyttelse EquTex ™ -materialer er basert på membranteknologi og brukes i Stiernas høytytende plagg. Fri for skadelige organiske halogener og fullstendig biologisk nedbrytbar. 3M Thinsulate er et resirkulerbart alternativ til dun. Dun er biologisk nedbrytbart, men kan ikke resirkuleres uten å miste noe av kvaliteten. Stierna -plaggene med 3M Thinsulate er lette som naturlig dun, puster lett og gir varmen du trenger i kalde vintertider. 

Rideklærne er enkle å kombinere som lag på lag. For eksempel, hvis du har en lett ridetur en kald vinterdag, kan du bruke en fleecejakke og deretter en vind- og vanntett ridejakke. Her kan du utnytte hesteklærne dine mer allsidig og effektivt året rundt. 

Med fokus på funksjon og nyskapende design, skaper Stierna en langvarig samling for at du skal føle deg komfortabel i rideklærne uavhengig av været. For dem handler det om bærekraft. Som et ungt selskap har denne tankegangen vært en del av deres identitet fra begynnelsen, og de lærer stadig ved å forbedre bærekraftsarbeidet. Det handler om å være utholdende, overvinne begrensninger og aldri gi opp målet. Akkurat slik vi gjør som ryttere!

preload spinner