Genesis Pure Canada

Genesis Pure Canada Dog bruker en unik blanding av ferske kjøttproteinkilder slik at hunden din kan dra nytte av vitaminene og næringsstoffene som kjøttet inneholder naturlig. Slik gjøres det i naturen, og det er slik vi mener at hunden din skal mates. 

De fleste oppskriftene består av: 80% animalsk protein (fra fersk kjøtt og fisk), 20% frukt, grønnsaker, urter og vitaminer og 0% korn. (Unntaket her er «Shallow Land» som avviker fra dette konseptet fordi det bare inneholder én animalsk proteinkilde (lam), som utgjør 60% av oppskriften. Dette betyr at Shallow Land med sin reduserte oppskrift er best egnet for ernæringsfølsomme hunder.) 

Friske, bærekraftige produkter spiller en viktig rolle i hvordan ingrediensene velges; Det benyttes kun råvarer av høyeste kvalitet, samtidig som en bruker riktige tilberedningsmetoder for å sikre at ingrediensene blir opprettholdt. 

Genesis Pure Canada hundemat reflekterer de høyeste kvalitetsstandardene du forventer for hunden din, i tillegg til de deilige smakene disse blandingene av ferske ingredienser gir til oppskriftene våre. Hver av de spesielle formuleringene inneholder en unik blanding av kjøttproteiner fordi vi mener at dette tilbyr de beste ernæringsoppskriftene for hunden din. Ved å bruke disse kombinasjonene optimaliserer vi både fordøyelighet, smak og næringsopptak. 

preload spinner